HTML

Bar!kád I.

2010.01.17. 13:21 Szekuriti Blogger.

A Jobbik lapja, a Bar!kád (Barikád) januártól havilappá hetilappá (javítva) nőtte ki magát. Ígértem, hogy részletesen írok a lapról, ez még nem most lesz, még nem tudtam teljesen kiolvasni. Ami biztos, komoly, korrekt cikkek vannak benne, semmi zsidózás, lázítás (meg is lepődtem volna, ha a Jobbik még mindig csak ezzel tudna kijönni). Érdemes megnézni az online kiadást, a Barikád.hu-t is.

Addig is hadd másoljam be ide Ungváry Zsolt Örvény című rövid írását.

 

Ungváry Zsolt - Örvény

A bukott igazságügyminiszter kihúzta a parlament kupolatermének padlóján lévő dugót, és elégedett vigyorral nézte az előbb csak lassan, majd mind gyorsabban süllyedő országot. Eltúnt a mélyben a nemzeti vagyon, a termőföld, az ivóvíz, a szabadság, az erkölcs, az emberek. Az utolsó fázist - amikor minden vad forgásba kezd, és végül az országot beszippantja az örvény - már nem akarta megvárni.

- Én lelépek a süllyedő országról - vigyorogta bele a dolgozószobája tükrébe, mert ebbe még mindig bele tudott nézni. A tükör azonban elfordította a fejét, mert ő már nem bírta a látványt. - Nem is buktam meg - folytatta Drazsé kajánkodva. - A feladatot pontról pontra elvégeztem. Ami most jön, az már a lúzerek dolga. Demokratikus marháskodás. Nem az én asztalom.

Elővette kedvenc videóit, és megnézte őket újra: a békésen tüntetőkre spriccelt könnygáz, a kilőtt szemek, aztán a kamufelvétel a kölkök kémia-kísérletéről, ami alapján kis híján terrorszervezetet sikerült vizionálnia... Ez az ő életműve! A végére még tervezett egy nagy bemutatót: a kissé elmosódó, fekete-fehér képkockákon zuhanyozófülke látható, benne fiatal nő. Hirtelen felbukkan egy kéz, amelyik egy késsel hadonászik, és kegyetlenül lemészárolja a nőt. Brutális, ijesztő, véres látvány. Az elhangzó szöveg szerint a tettes minden kétséget kizáróan Vona Gábor, a Jobbik elnöke, és ha nem fékezik meg időben, minden nő így járhat. Később a férfiak is.

Mielőtt azonban a bizonyító erejű felvételt megküldték volna az országos televíziós csatornáknak, az egyik túlművelt minisztériumi alkalmazottnak feltűnt, hogy a jelenet Alfred Hitchcock Psycho című filmjéből való, és bár Vonáról felttételezhető, mégsem foghatta a nevezett kést, mert a film elkészültekor még meg sem született.

Draskovics vállat vont, két felső metszőfogát kidugta, és csak annyit mondott, hogy nem látta a filmet, és igazán nem tarthatja számon az összes alkotást, amelyben Vona nem gyilkoja halomra az emberiséget.

- De - fogalmazta meg ars poeticáját - vannak olyan emberek, akik semmitől sem raidnak vissza.

 

Szólj hozzá!

Címkék: történet barikád jobbik ungváry zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://szblog.blog.hu/api/trackback/id/tr21718242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása